Noodweer teistert zuiden en oosten Managuay


FERNANDES – Noodweer heeft gisteren vooral in de oostelijke regio rond Fernandes en het zuiden schade veroorzaakt.

Zeker twintig SRV-wagens (annex mobiele alcoholstokerijen) uit Fernandes zijn in een plas met gelekt kernreactorafval terechtgekomen. De chauffeurs liepen geen verwondingen op. Die ontstonden pas toen zij zich wasten in een meer in een nabijgelegen natuurgebied, dat onverwachte hoeveelheden pesticiden, dioxinen en blondeermiddel bevatte.
In Mexitexibambo ontsnapten enkele luipaardkatten, een beschermde diersoort, uit hun kooi, maar zij konden binnen enkele uren weer worden gevangen. Hun eigenaar, Manuel Fidungo van kipknotsenrestaurant ‘El Pollo Loco’, zei dolgelukkig te zijn met de terugkomst van de dieren. ‘En onze gasten nog meer,’ voegde hij eraan toe.
Op de verharde zandweg tussen Coño en Pompo zijn enkele bordelen in brand gevlogen door een blikseminslag. Nadat de brandweer eerst parlementariërs, officieren, lobbyisten, industriëlen, grootgrondbezitters, bankdirecteuren, verzekeraars, lokale notabelen en organisatoren van hanengevechten hadden ontzet, bleef er slechts tijd om twee prostituees uit hun benarde positie te bevrijden. Zij worden juridisch gedwongen om hun klanten te compenseren volgens de gangbare ‘niet goed, geld terug’-regeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *