Toerisme: Boek een weekendje Managuay!

Vakantieverblijf Los Amores in Porfavor

Wilt u er even heerlijk tussenuit? Even lekker naar een plek waar het niet zo frustrerend goed geregeld en schoon is? Huur een huisje in Managuay!

Omgeving
Het vakantieverblijf Los Amores ligt op de pampa’s van Zuid-Managuay, niet ver van San Luís. Hier bevindt u zich in het oude gedeelte van Porfavor, een stad die in 1553 door Karel de Sierlijke werd verwoest. Geniet van het groen! Het nabijgelegen meertje zal zowel de visser als de liefhebber van zware chemicaliën in u naar boven brengen.

Uw huisje
Uw huisje beschikt over alle moderne faciliteiten, met uitzondering van tv, koelkast, wasmachine, afwasmachine, magnetron, oven, douche en toilet. Het is geschikt voor max. 8 personen en bestaat uit een grote ruimte (opp. 12 m2) waarin zich op loopafstand alle faciliteiten bevinden die u nodig heeft: de keuken, de eethoek, de zithoek, de slaaphoek, een teil en een poepdoos.

Overig
Afstand stadscentrum: 5 min. (met paard en wagen. Te voet: 25 min.)
Openbaar zwembad: nabijgelegen meertje
Toilet: zie ‘Openbaar zwembad’
Restaurant(s): hahahahahaha!

Data en prijzen
4 nachten: 15.000.000 peso*

Kom genieten van Managuay! Hasta pronto!

* Er gaan geen lijnvluchten naar Managuay. Iedereen moet reizen per boot. In dat geval doet u drie maanden langer over de overtocht en komt er 1.000.000 peso bij de prijs in verband met inflatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *