PRIJSVRAAG: Wie is deze man?

Foto van een man

Deze maand bestaat nieuwsblog Managuay.blogspot.com één jaar – hoera! Een feestje in Managuayaanse stijl is daarom wel op zijn plaats. Dat betekent: zo goedkoop mogelijk en met veel lelijke mensen. Vandaar deze quiz.

P R I J S V R A A G
Kijk goed naar bovenstaande foto en beantwoord de vraag: Wie is deze man? Echte idiotas, oftewel Managuay-kenners, zullen hem ongetwijfeld kunnen identificeren. De inzending met de juiste naam en best kloppende biografie krijgt een plek in deze kolommen. Laat je inzending als reactie achter onderaan dit bericht. Meedoen kan tot 20 september 2010.
En vertel het aan je vrienden!

UPDATE Mailen kan ook naar managuay@rogerabrahams.nl

Hoogachtend,

Roger Abrahams
Hoofdredacteur
Managuay.blogspot.com

0 antwoorden op “PRIJSVRAAG: Wie is deze man?”

  1. Inkoppertje.

    Dit is natuurlijk Manolo del Guentos, broer van Manuel del Guentos.

    Manolo stamt uit een familie van straatartiesten, net als broer Manuel dus. Beiden probeerden in de jaren 70 van de vorige eeuw hun geluk in Europa, beiden deden auditie voor de rol van ober in Fawlty Towers. Manuel kreeg de rol.

    Manolo kwam die klap nooit te boven. Gedesillusioneerd keerde hij terug naar Managuay, waar hij sindsdien door het leven ging als “de broer van”. Tevergeefs probeerde hij in die hoedanigheid een centje bij te verdienen, maar geen toerist die hem geloofde. “Manuel komt uit Barcelona!”, kreeg hij steeds te horen.

    Krijg de cholera, dacht hij dan, waarna hij in 2008 op 67-jarige leeftijd overleed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *