Boekpresentatie: De foto’s

Miss Managuay 1991 (r) met het eerste exemplaar van
Het Grote Managuay-Vakantie-Doeboek. Links auteur Roger Abrahams

Zoals breed uitgemeten in diverse media was de boekpresentatie van Het Grote Managuay-Vakantie-Doeboek, afgelopen vrijdag in Utrecht, een groot succes.
In de tijdelijke ambassade van Managuay, tot aan de nok gevuld met belangstellenden, leverde Persbureau Managuay zijn magnum opus af, uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig een uniformshow en de militaire junta van Managuay de volgende etappe in haar buitenlandse beleid richting één vastomlijnd doel: werelddominantie. Fotograaf Hanne van Baarle schoot er de volgende plaatjes. Een impressie.
Kolonel G. Guerrero, per boot overgekomen uit Managuay, zorgde ervoor dat de bijeenkomst aan alle veiligheidseisen voldeed. Die konden ook aan de deur worden afgerekend.

Na een korte meting was het de kolonel duidelijk: uitgever Maarten Metz van Gegarandeerd Onregelmatig was langer, en mocht dus doorlopen. 
Zodra ook de laatste bezoeker een staanplaats had gevonden, begon Roger Abrahams, hoofdredacteur van Persbureau Managuay, aan een informatief college dat met een lengte van vier uur en een kwartier Managuayaanse proporties zou aannemen


Foto’s Hanne van Baarle
Houd voor meer foto’s het fotoalbum op Facebook in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *